kumbaworld
Lletra / Lyrics: LA violació - Pla, Albert
LA violació
Pla, Albert
I adormit reposant suporant l´aire fresc del bosc net i el riu net, ja tan net, tan serè, tan conscient del moment, del relax, de l´olor del bosquet, raconet que havia descobert tot per mi, jo solet.
Però de cop i en va algu es mou entre els pins, que no estic sol al bosc hi ha algú més que avui té festa i tres dones i un gran home, al costat meu drets sobre l´herba.
I em miren, i es miren somrient satisfets complaguts ben be que es com si jo els alegrés, no se pas però de fet semblen ser mala gent, violents, em peguen, però que fan, però que feu no em pegueu! Per què ho feu? no em traieu la roba si us plau, si us plau no em feu cap mal, per favor no em maltracteu, us donu el que volgueu però si us plau no em violeu.
I van caure sobre mi, escatmaré els detalls, van abusar de mi, no va haver-hi pietat.
Encolat penetrat desvirgat fustigat violentat ultratjat deshonrat revoolcat grapejat escaldat maltractat desgraciat violat reventat flagelat destroçat i contra la violació castració, justicia per favor, m´han ultratjat l´honor, m´han destrempat l´orgull, m´han reventat el cul.
I castigat foradat lesionat vulnerat profanat escaldat desagnat rebaixat sufocat estocat agredit embestit malfetit afligit corferit corrumpit
PEr què jo? per què a mi? si aquell dia estava tan tranquil innocentment feliç, placidament dormint, mirant com baixa el riu, ingenuament vivint.
Hi ha massa gent al bosc i el bosc se´ns fa petit
Hi ha massa gent al bosc i el bosc ens fa patir
Hi ha massa gent al bosc i el bosc se´ns fa petit...