kumbaworld
Lletra / Lyrics: vida d´un gat - Pla, Albert
vida d´un gat
Pla, Albert
El seu pare era un vell gat gordo i coix i sa mare una gata de carrer, i ell va néixer una nit sota la pluja, però sa mare morí al part i el seu pare d’un infart, i va quedar abandonat pel mig dels prats, moriria de gana, moriria congelat, però sort que era un gat i tenia set vides!!!
No tenia ni pares ni un amic, ni un padrí de família que el cuides, i així solitari justet amb uns dies de vida, va arrossegar el cos per un camí fins la ciutat i va ser en creuar la carretera que un camió va i l’atropella en un pas zebra, però sort que era un gat i tenia set vides!!!
I va sentir-se deprimit, dèbil, agobiat en esclafat sota el camió, i deia que no podia que no podia respirar però per res la vida no volia deixar el gat i ferit i amb la por a la mort, va seguir una nena, i la nena el va agafar, va acollir-lo en braços va posar-li un nom ridícul se l’endú a casa seva i va mostrar-lo a la família, però el pare sense escrúpols l’agafa per l’esquena i mentre renyava a la nena el va tirar per la finestra, però sort que era un gat i tenia set vides!!! 7 pisos de caiguda queda viu sobre la serà rebentat i destrossat, però hi ha mes vides que l’esperen, vida hi ha vida.
Però aconseguí aixecar-se, conseguí caminar, conseguí creuar la ciutat fins al port, i va veure el mar i va veure un peix, va acostar-se al moll però va relliscar, i va caure a l’aigua va sentir-se perdut, i ho tenia clar moriria ofegat, però sort que era un gat i tenia set vides!!!
I era patètic veure’l com s’enganxava a la vida xapotejant cap un barco que es llargava mar endintre, i aconseguir pujar-s’hi mig ofegat mort de pena va passar tota la infància dintre d’un vaixell de pesca.
7 mesos desprès va desembarcar en una terra estranya, apocalíptica i ingrata, les cases mig destruïdes, la gent morta i mig matant-se, i un merder de crits histèrics a torros a foc i nervis, i de cop una bomba, li va petar sota el peus, i sortir volant pels aires, despedint-se de la vida, però sort que era un gat i tenia set vides!!! I en aquell país de merda hi havia guerra hi havia guerra, i on reina la violència t’acrivillen per la geta, i el cos ple de metralla, que es movia que es movia, aquí es deu a l’imprudigi que no havia esperat mai.
Una gata preciosa i piadosa el recollir, i el temps i unes carícies van curar-li les ferides i es tirar follant els dies que passa en convalescència, però la gata t’ocultava que estimava un altre gat que dic allò era un tigre que ho va descobrir un mal dia i va jurar que els mataria allò era un lio de faldilles, però sort que era un gat i tenia set vides!!! Imagineu aquella vestia una espècie de legionari reclamant com a venjança l’enterro pels dos amants, la gata quedà morta desgarrada, esgarrapada i ell de què sinó s’escapa perseguit com una rata, quan van acabar-se els tiros ja era temps de pau però misèria de penes i de gana, i un dia el gat tornar a sentir que el seu cos, es levitava que el seu cos desafiava tota llei de gravetat per les potes l’agafaven i del terra l’aixecaven i una veu il·lusionada i esclamava iuhuu família avui per dinar, tenim gat a la brasa, però sort que era un gat i tenia set vides!!!
I va sortir per potes de miracle que no el pesquen que no acaba com un plat de subsistència a la postguerra hi ha gana hi ha gana.
I havia passat 7 vides però el gatet mai no es moria la veritat no comprenia la gràcia de aquesta vida, i ara tan sols s’arestrava, sol errava, sol vagava ja era un vell gatot de merda depreciat per tot el món, que el pot de les osties que es que estava cremat i es que ostia puta quina vida més perra que tenia, però per desgràcia era un gat i tenia 7 vides.