kumbaworld
Lletra / Lyrics: Invisibles - Revolta 21
Invisibles
Revolta 21
Mira i el veuràs, mira i la veuràs. Ha treballat a casa des de que era petita. El senyor funcionari diu que això no cotitza. Ara té cataractes, un cos que és un martiri. Un més que no s’acaba i un marit al cementiri. Cada setmana un miracle quan va al mercat. Amb el lloguer, màgia de veritat. D’una vergonya d’altes en diuen pensió. Graons que pugen i el pis no té ascensor.

MIRA I EL VEURÀS, POT SER UN CONEGUT O EL VEÍ DE BAIX. MIRA I LA VEURÀS, LA SENYORA QUE FA CUA PER COMPRAR EL PA. MIRA I EL VEURÀS, QUI ET SALUDA A DIARI ALS CARRERS DEL VOLTANT. MIRA I LA VEURÀS.

50 primaveres. 3 fills i una hipoteca, i l’empresa de sempre ara ha fet les maletes. Una vida sencera, una vida invertida, paguen el sacrifici: per any 40 dies. Primer arriba la carta d’acomiadament, després engrunes la porta i el carrer. L’atur fa riure i plorar el mercat laboral i cinc boques que alimentar...
Cada dia el problema va a més i els polítics en parlen de res. La resposta del sistema és per sobre les persones, diners.

MIRA I EL VEURÀS, POT SER UN CONEGUT O EL VEÍ DE BAIX. MIRA I LA VEURÀS, LA SENYORA QUE FA CUA PER COMPRAR EL PA. MIRA I EL VEURÀS, QUI ET SALUDA A DIARI ALS CARRERS DEL VOLTANT. MIRA I LA VEURÀS, QUI CAMINA DARRERE O JUST AL TEU DEVANT.